Projecten

Complete tuinaanleg en onderhoud door een deskundige hovenier

Is het gras bij uw buren altijd groener? Daar komt snel een eind aan wanneer u de zorg voor uw tuin overdraagt aan Hoveniersbedrijf Sander Meekhof in Koekange. Tuinen in de hele regio, van Meppel tot Hoogeveen, kunnen vertrouwen op zijn groene vingers. Reken op vakkundig advies en een exclusief ontwerp wanneer u kiest voor de totale tuinaanleg. Maar ook uw andere tuinwensen worden werkelijkheid. Neem contact op voor:

 • Tuinaanleg
 • Onderhoud
 • Tuinrenovatie
 • Bestrating
 • Tuinhout en schuttingen

Tuinaanleg

Van dat stukje grond rond uw huis kunt u een ware droomtuin laten maken. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, Hoveniersbedrijf Sander Meekhof maakt er iets bijzonders van. Lekker met uw blote voeten in het vers gemaaide gras van uw eigen veldje of een vijver vol leven. Onze hovenier werkt nauw met u samen om tot het beste resultaat te komen. En bent u niet tevreden? U krijgt 1 jaar garantie op alle geleverde materialen en beplanting (mits goed verzorgd). Alle voorkomende werkzaamheden voor uw tuinaanleg worden in eigen beheer uitgevoerd zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Begin maar vast met dromen. 

hoveniersbedrijf Meppel
hoveniersbedrijf Meppel

Onderhoud

Uw tuin is het hele seizoen voortdurend in beweging. Hoewel de ene tuin meer onderhoud vereist dan de andere tuin, vraagt dat constante begeleiding. Heef u geen zin om na een lange werkweek uw weekenden ook nog eens werkend in de tuin door te brengen?  Laat de zorg voor het winterklaar maken van uw tuin, de grote voorjaarsbeurt of een onderhoudsbeurt tijdens uw vakantie over aan een professioneel hoveniersbedrijf.

Uw tuin in de buurt van Koekange (tussen Hoogeveen en Meppel) is bij Hoveniersbedrijf Sander Meekhof in goede handen. Behalve voor het terugkerende tuinonderhoud neemt u ook contact op met een specifieke vraag of probleem in uw tuin. 

 

hoveniersbedrijf Meppel
hoveniersbedrijf Meppel

Tuinrenovatie

Na een jaar of tien kan uw tuin er verwaarloosd uit komen te zien. Uiteraard is het een optie om de tuin opnieuw aan te leggen. Maar als u gehecht bent aan uw huidige tuin of met een beperkt budget te werk gaat, is het zeker de moeite waard om met tuinrenovatie de levensduur van uw tuin te verlengen. Kalende plekken in de tuin kunt u opvullen door de planten te scheuren (planten met genoeg wortels uit elkaar trekken om zo twee of meerdere planten te verkrijgen) of een nieuw plekje te geven. Met (her)bestrating geeft u uw tuin een zichtbare opfrisser. Of overweeg eens een nieuw element in de tuin zoals een pergola.

hoveniersbedrijf Meppel
hoveniersbedrijf Meppel

Bestrating

Lange zomeravonden doorbrengen op het terras in uw eigen achtertuin. Als u er de ruimte voor heeft, waarom maakt u er dan niet optimaal gebruik van? Hoveniersbedrijf Sander Meekhof verzorgt allerlei bestrating, van opritten en tuinpaden tot sierbestrating. Met behulp van verschillende steensoorten, patronen en kleuren wordt de bestrating helemaal aangepast aan uw wensen. Met muurtjes en stapelmuurtjes maakt de hovenier van uw tuin een speels geheel waar niet alleen de muurbloempjes van genieten.

hoveniersbedrijf Meppel
hoveniersbedrijf Meppel

Tuinhout en schuttingen

Een houten prieeltje in de tuin om heerlijk van een kopje thee te genieten terwijl u uitkijkt over uw eigen kleine paradijsje. Of juist een praktisch tuinhuisje waar u al uw gereedschap kunt opbergen of lekker kunt klussen als het weer u in de steek laat. De sfeervolle uitstraling en uitermate veelzijdige toepassingen van tuinhout maken het tot een onmisbaar onderdeel van een tuin. U kunt hout op allerlei verschillende manieren laten verwerken in uw tuin.

hoveniersbedrijf Meppel

Denkt u eens aan de volgende opties:

 • Een romantische rozenboog
 • Een carport
 • Een praktische containerkast
 • Sfeervolle bloembakken
 • Handige tuinkasten
 • Een berging voor uw haardhout
 • Vlonders
 • Een vrolijke zandbak
 • Uitdagende speeltoestellen
 • Goede hokken en dierenverblijven
 • Mooie zitkuilen
hoveniersbedrijf Meppel

Schuttingen
Met een schutting creëert u een eigen ruimte waar u beschermd wordt tegen wind en nieuwsgierige ogen. Van een houten schutting kunt u verwachten dat hij jarenlang meegaat en tegelijkertijd siert hij uw tuin met een stijl die bij u past.

Heeft u een specifieke wens met hout in uw tuin? Hoveniersbedrijf Sander Meekhof bij Meppel vertaalt uw ideeën naar tastbare tuinontwerpen. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.